Kategóriák
 
 
 
 
 
 

 A jelölések tengerében bizony sokan elvesznek, sőt, sokan tévesen tudják, hogy az adott jelzés pontosan mit is jelent.

 

Nem tudod megkülönböztetni az eredetit a hamisítványtól? Megmutatjuk, hogyan kell!

Az elismert márkák termékei manapság bárki számára elérhetőek. Azonban azzal együtt, hogy egyre gyakrabban találkozunk velük a kirakatban, a csalók is egyre gyakoribbak, akik azon próbálnak pénzt keresni, hogy hamisítványokat árulnak. Ez a jelenség a karórák világában is ugyanúgy megfigyelhető. Tudd meg, hogyan kell megkülönbözteti a hamisítványt az eredeti daraboktól. Megmutatjuk, mire figyelj. Blogunkban összegyűjtöttük a leggyakrabban érintett márkákat, és azt, hogy milyen jelekre kell figyelni, ha fel akarod ismerni az eredeti darabokat.

 

A karóra, ami vigyáz Önre. Galaxy Watch 3 ötvözi az okostelefonok hatékonyságát a csúcstechnológiával az egészségünk érdekében egyetlen prémium kategóriájú, mégis klasszikus kinézetű eszközben.

 

Arany, ezüst vagy rosé arany? Az óraszíj legyen fém vagy bőr? Mi egyáltalán az aktuális divat? Ha pont ezek a kérdések érdeklik, akkor jó helyen jár! Cikkünkben segítünk Önnek.

 

A Bondie.hu webshop nem csak márkás karórák értékesítője. Már a kezdetek óta órák javítását és karbantartását is kínáljuk. Elromlott órák felújítása, pótalkatrészek értékesítése vagy nyomáspróba? Szakértő csapatunknak egyik sem okoz gondot.

 

A karórák a mi világunk. Webshopként ezt a világot hozza el Önnek is a Bondie.hu! Több, mint 50 világhírű márka választékát kínáljuk. Emporio Armani, Michael Kors, DIESEL, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Fossil, Tissot, Certina, Samsung és még sok más karóra csak Önre vár! Lehet a gyengéje a svájci pontosság, a modern technológia vagy az innovatív megjelenés, a megfelelő karóra kiválasztásában szívesen segítünk. Szakértői csapatunk és ügyfélszolgálatunk a Bondie elválaszthatatlan része. Felújításra szorul régi órája, elemet kell cserélni, esetleg nyomáspróba alá vetné? Nincs akadálya! Az alapszintű javításon és karbantartáson kívül órásmestereink luxuskarórák felújítását is vállalják olyan márkák esetében, mint a Rolex, Hublot, Omega vagy Breitling.

 
 
 
UTOLJÁRA NÉZTE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió