Kategóriák
 
 
 
 
 
 

SAMSUNG Galaxy Watch 3 okosóra

A karóra, ami vigyáz Önre. Galaxy Watch 3 ötvözi az okostelefonok hatékonyságát a csúcstechnológiával az egészségünk érdekében egyetlen prémium kategóriájú, mégis klasszikus kinézetű eszközben.

Hallott már az okosórákról? Mire gondol, amikor meghallja az okosóra fogalmát?

Az okos - SmartWatch olyan óra, amely megjeleníti a mobiltelefonja értesítéseit, feltérképezi és rögzíti a napi aktivitását, mindemellett saját operációs rendszerrel rendelkezik.

Ebben a cikkben bemutatjuk Önnek az egyik legkelendőbb okosórák egyikét - a Samsung Galaxy Watch 3-at. Az okosóráknál már klasszikusnak számító funkcióval, a telefonnal való párosítással és értesítéskezeléssel rendelkezik. Ez azonban még nem minden!  Olyan további funkciókkal bír, amik egy teljes értékű sporteszközt, de ugyanúgy életmentő barátot is jelentenek. A kinézete pedig nem marad el a használhatóságától. Ha éppen egy romantikus sétára, egy szafarikirándulásra, vagy egy igényes edzésre viszi az edzőterembe, az óra 100%-ban teljesíti a feladatát.

Főbb tulajdonságok:

  • elforgatható órakeret a precíz és egyedi vezérléshez
  • nagy SuperAMOLED kijelző vékonyabb és könnyebb óratestben
  • minőségi bőrszíj egyedülálló kinézettel
  • véroxigénszint mérő
  • zuhanásérzékelő automatikus segélyhívás lehetőségével
  • alvásfigyelő

Hatékony egészségfigyelő a Samsung Health Monitor segítségével

Az egészséges életmód híve? A Galaxy Watch 3 karóra ötvözi magában az elegáns külalakot és az Android operációs rendszert, ami az aktivitás és egészségi állapot feltérképézéséért felel. A Samsung Health Monitor segítségével a vérnyomáscsökkenést vagy -emelkedést is nyomon követheti. A karóra ugyanis egy mini vérnyomásmérő is egyben - az intelligens szenzorok lökéshullám segítségével értékeli ki az aktuális vérnyomást, aminek adatait továbbküldi az okostelefonjába, amit akár a háziorvosával is könnyedén megoszthat.

A Samsung Galaxy Watch 3 ezen felül elektrokardiográf-szenzorral (EKG) is el van látva, ami fél percen belül képes megállapítani az aktuális szívritmusát. Az EKG-teszt során a pitvarfibrillációra is figyel, aminek köszönhetően figyelemmel követheti a rendszertelen eltéréseket, ami felfedheti a szívritmuszavarait is.

A vörös LED-fény és infravörös érzékelőnek köszönhetően a Galaxy Watch 3 képes a véroxigénszint mérésére is. Mivel a véroxigénszint értékének közvetlen hatása van a fizikai terhelésre, ezért a Galaxy Watch 3 képes előrelendíteni Önt a sport terén is.

Karóra minden alkalomra

A prémium kialakításnak köszönhetően a Samsung Galaxy Watch 3 olyan okosóra, amit az elegáns kinézete és ellenállósága miatt sosem kell levennie a csuklójáról. Az óraszíj valódi bőrből készült, ami miatt kényelmes az óra viselése, és emellett a természetesnek ható kinézetével visszafogott és elegáns hatást kelt. Természetesen több típus és nagyság közül is válogathat.

Samsung Galaxy Watch 3 - az Ön őrangyala

Immár félelem nélkül bízhatja az életét az órára. A Samsung Galaxy Watch 3 kifinomult gyorsulásérzékelője észreveszi, ha elesik. Esés következtében automatikusan SOS-üzenetet küld az az Ön által előre kiválasztott személynek.

 
 
 
UTOLJÁRA NÉZTE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió